Is Bollywood actrice Kareena Kapoor zwanger?

Kareena SaifNieuws rondom een mogelijke zwangerschap van Bollywood actrice Kareena Kapoor doet al jaren de ronde. De actrice heeft keer op keer de geruchten moeten ontkennen. Maar dit keer is anders en het mocht nu weleens waar kunnen zijn.

Volgens de laatste berichten in de media verwachten Saif Ali Khan en Kareena Kapoor eind dit jaar hun eerste kind. De geruchten suggereren dat de actrice nu drie en een halve maand zwanger is. Recent doken er foto’s op van het echtpaar tijdens hun vakantie in London. Volgens insiders is het paar naar London vertrokken om te ontspannen en zich voor te bereiden op de komende maanden.

Er is nog geen bevestiging van het nieuws. De vader van Kareena Kapoor zegt van niets te weten. “Zij hebben mij nog niets verteld. Maar ik hoop dat het nieuws waar is. Het wordt hoog tijd dat die twee aan kinderen beginnen.”

Saif Ali Khan heeft al twee kinderen uit zijn eerste huwelijk met Amrita Singh, Ibrahim Ali Khan en Sara Ali Khan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.