Eerste trailer Bollywood film Dishoom

0

DishoonDe eerste trailer van de langverwachte Bollywood actiefilm Dishoom is eindelijk uit.

De film, met in de hoofdrollen John Abraham, Varun Dhawan, Jacqueline Fernandez, Akshay Khanna en Saqib Saleem, is geregisseerd door Rohit Dhawan. Hij is de broer van Varun Dhawan en de zoon van komediekoning David Dhawan.

De trailer opent sterk met de stem van Akshay Khanna, die na vier jaar van afwezigheid weer terugkeert op het witte doek.

Dishoom vertelt het verhaal van topcricketer Viraj Sharma, die 36 uur voor de belangrijke wedstrijd India- Pakistan ineens verdwijnt. Het is de taak van Kabir Sherrill (John Abraham) en Junaid Ansari (Varun Dhawan) om hem te vinden en terug te brengen. De combinatie doet je een beetje denken aan Abhishek Bachchan en Uday Chopra in de Dhoom franchise.

Dishoon staat gepland voor een release op 29 juli.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.