Relatie tussen Sushant Singh Rajput en Ankita Lokhande voorbij

sushant-singh-rajput-with-ankita-lokhandeHet jaar 2016 staat in Bollywood in het teken van de relatiebreuken. Na Ranbir Kapoor en Katrina Kaif, Farhan Akhtar en Adhuna Akhtar, Arbaaz Khan en Malaika Arora Khan en enkele anderen is nu ook de relatie tussen Bollywood acteur Sushant Singh Rajput en zijn vriendin Ankita Lokhande voorbij.

Het stel leerde elkaar kennen op de set van de tv-serie Pavitra Rishta. Sushant en Ankita hadden sinds 2009 een vaste relatie en woonden bijna twee jaar samen. Volgens geruchten zou het stel in december dit jaar in het huwelijksbootje stappen, maar het mocht niet zo wezen.

De reden voor de breuk zou zijn dat het koppel niet zou kunnen omgaan met de nieuw verworden sterrenstatus van Sushant. De acteur, die zijn Bollywood debuut maakte met de film Kai Po Che!, is een veelgevraagd acteur terwijl zijn vriendin het momenteel met minder televisieoptredens moet doen. Dit zorgde voor veel spanning in de relatie.

Volgens een vriendin vechten beide nog voor hun relatie, maar op dit moment lijkt niets te werken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.