Bollywood actrice Sonakshi Sinha kent geen angst

john-abrahamBollywood acteur John Abraham spreekt vol lof over zijn tegenspeelster in de Bollywood film Force 2, Bollywood actrice Sonakshi Sinha. Hij is trots op haar, want zij kent geen angst tijdens het uitvoeren van uitdagende stunts.

“Sonakshi is een erg lieve meid en een geweldige tegenspeelster. Ik ben trots op het werk dat zij heeft gedaan in de film Force 2. Ik houd echt van actie en het is fantastisch om te zien hoe dit meisje absoluut geen angst kent”, aldus John.

In een van de scenes moesten John en Sonakshi van een gebouw afspringen. “Ik vroeg haar of ze hier wel zeker van was en zij antwoordde bevestigend. ‘Ik weet wel zeker dat ik ga springen’. Dus zij sprong. Ik ben erg trots op haar.”

De laatste opnames van Force 2 staat gepland in juli. “We moeten nog ongeveer 50 procent van de film opnemen”, zegt John. Hij kan niet wachten tot de dag van de release.

Momenteel maakt John zich op voor de release van zijn nieuwste Bollywood film Rocky Handsome. De film is geregisseerd door Nishikant Kamat en staat gepland voor een release op 25 maart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.