Bollywood actrice Priyanka Chopra is onvervangbaar

Priyanka ChopraBollywood actrice Priyanka Chopra, die momenteel in Amerika werkt aan Quantico en de Hollywood film Baywatch, is de trots van India. Ze heeft sinds haar 18e keihard gewerkt om de top te bereiken.

“Toen ik nieuw was in de filmindustrie was ik in gesprek met een producent die mij een contract wilde aanbieden. Maar omdat ik ook enkele andere films had getekend, was ik niet beschikbaar in de periode die hij voor ogen had. Hij zei tegen mij dat hij iemand anders zal casten of een nieuwe acteur laat debuteren, want actrices waren vervangbaar.”

“Die dag en die zin stonden vanaf dat moment in mijn geheugen gegrift. Nu maak ik er grappen over dat ik onvervangbaar ben geworden. Ik heb echter al die jaren een bewuste poging gedaan om onvervangbaar te worden.”

1 REACTIE

  1. Als je niet om cultuur geeft, dan zul je deze films ook nooit mooi leuk of grappig vinden. voor elk wat wils. zijn met de tijd meegegaan. Ziet ook veel europese / westerse invloeden in de fims. van mij mogen er meer komen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.