Farhan Akhtar kondigt scheiding aan

Farhan AkhtarDe scheidingen en relatiebreuken in Bollywood lijken wel een trend. Na Hrithik Roshan en Ranbir Kapoor is nu het huwelijk van Bollywood regisseur-acteur Farhan Akhar op de klippen gelopen.

Dit is een breuk die niemand zag aankomen. De afgelopen weken deden diverse geruchten de ronde over een mogelijke scheiding, maar Farhan hield zich stil. Er leek in eerste instantie dus niets aan de hand.

In een verklaring zegt het echtpaar dat zij samen, op vriendschappelijke wijze, tot deze beslissing zijn gekomen.

“Wij, Adhuna en Farhan, hebben besloten om te gaan scheiden. Onze kinderen blijven onze eerste prioriteit en het is enorm belangrijk voor ons, als verantwoordelijke ouders, dat zij worden beschermd tegen ongegronde speculatie. Wij vragen u onze privacy te respecteren zodat wij op een waardige manier verder kunnen.”

Farhan Akhar ontmoette zijn vrouw in 1997 in een club. De regisseur en haarstyliste stapten in 2000 in het huwelijksbootje. Het stel heeft twee dochters, Shakya en Akira.

De reden van de scheiding is niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.