Bollywood actrice Priyanka Chopra zeer kritisch over haar werk

Priyanka-Chopra-Bollywood actrice Priyanka Chopra, die als een van de meest rendabele actrices in Bollywood wordt beschouwd, vertelde recent aan een toonaangevend dagblad dat zij een perfectionist is en altijd fouten ziet in haar werk.

“Wanneer ik mezelf op het witte doek ziet dan zie ik mezelf niet als acteur. Ik ben heel kritisch over mijn werk. Ik ben slechts tevreden over mijn werk in een enkele van mijn films. Daarom bekijk ik de meeste van mijn films maar een keer.”

Ze benadrukt dat ze geen doelstellingen heeft voor de lange termijn en eigenlijk nooit iets heeft gepland.

De 33-jarige actrice was voor het laatst te zien in de veelgeprezen Bajirao Mastani. Binnenkort is ze te zien in de rol van politieagent in Jai Gangaajal en uiteraard ook in het tweede seizoen van Quantico.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.