Bollywood acteur Ranveer Singh scheert snor af

Ranveer SinghNa 14 maanden heeft Bollywood acteur Ranveer Singh eindelijk zijn snor en baard eraf gehaald. “Het voelt ontzettend vreemd”, zegt hij in een interview.

“Sommige van jullie hebben een snor, dus jullie kunnen begrijpen hoe vreemd dit nu aanvoelt.”

De look, die nodig was voor het portretteren van het personage van Maratha strijder Peshwa Bajirao, is verdwenen en Ranveer Singh is weer terug. “Ik heb gisteren alles eraf gehaald. Dit is mijn eerste presentatie in 14 maanden zonder mijn Bajirao-look. Mijn paardenstaart is er ook af. De snor, waar ik zes tot acht maanden voor nodig had om te laten groeien, is ook weg. Het voelt anders. Ik hoop dat ik hier weer aan kan wennen.”

De eer van het knippen ging naar zijn vriendin Deepika Padukone. Ranveer plaatste een video van het grote moment op instagram.

De acteur begint nu met de voorbereidingen van zijn volgende film getiteld Befikre. “De opnames beginnen rond februari. Dus hopelijk is mijn haar dan gegroeid en zie ik er weer jong en fris uit”, zegt hij lachend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.