Tweede teaser Sultan op Salman’s verjaardag?

SalmanKhanZoals ieder jaar kijken fans van Bollywood acteur Salman Khan reikhalzend uit naar zijn verjaardag op 27 december. Dit jaar is zijn verjaardag nog specialer omdat de acteur 50 jaar oud wordt. En om deze dag nog specialer te maken voor hem en zijn fans staat de tweede teaser van zijn aankomende film Sultan gepland.

De eerste teaser werd recent onthuld door productiebedrijf Yash Raj Films en werd met lovende woorden ontvangen. De makers hopen met de tweede teaser iets meer onthullen over de film zelf en de nieuwsgierigheid van menig fan te prikkelen.

Salman Khan is klaar met zijn training en bezig met de voorbereidingen voor de opnames. De afgelopen maanden volgde hij een intensieve training om het lichaam van een worstelaar te ontwikkelen en kwam tijdens deze periode ruim 14 kilo aan.

De Bollywoodfilm staat gepland voor een release op Eid 2016.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.