Deepika Padukone mist werken met SRK

SRK deepikaHoewel we het er allemaal mee eens zijn dat Bollywood acteur Shahrukh Khan de beste chemie deelt met Bollywood actrice Kajol, kunnen we zeggen dat hij absoluut zeker een prachtige chemie deel met Deepika Padukone. En ook Deepika schijnt die mening te delen. Ze mist hem.

Na met haar samen te hebben gewerkt in haar debuutfilm Om Shanti Om werkten zij samen in Chennai Express en Happy New Year. Alle deze drie films werden grote successen. En nu staan Deepika en Shah Rukh recht tegenover elkaar, want morgen staan de release van hun nieuwste films gepland…Dilwale en Bajirao Mastani.

Beide marketingteams doen er alles aan om beide Bollywood films te promoten. Er verschenen zelfs posters op Twitter vlak na elkaar. In deze strijd werd gesuggereerd dat Deepika en Shah Rukh elkaar niet meer konden uitstaan, maar niets is minder waar. Beide acteurs hebben alleen maar goede dingen over elkaar te zeggen en wensen elkaar het beste voor morgen.

SRK hoopt dat Deepika, die hij als zijn geluksbrenger ziet, wat geluk ook zijn kant op strooit morgen.

“Ik geef echt om SRK. Het is heel erg lief dat hij dat zegt. Hij heeft mij mijn carrière gegeven en ik mis het echt om met hem samen te werken. We missen elkaar ontzettend. Ik ben echt gek op hem en hij is gek op mij. Ik mis deel uit te maken van de films die hij recent heeft gedaan en ik mis hem om mij heen op de sets.”

Hoort iemand dit? Wellicht dat er volgend jaar een aankondiging komt over een project waarin we deze twee supersterren in terug kunnen zien.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.