Ajay Devgn en Shah Rukh Khan zijn geen vrienden

srk-ajay-devgnSinds Bollywood acteurs Shah Rukh Khan en Ajay Devgn samen zijn gespot in een restaurant in Bulgarije werd er flink gespeculeerd over deze ‘nieuwe’ vriendschap in Bollywood. Maar niets is minder waar. Bollywood actrice Kajol, de vrouw van Ajay Devgn, zegt dat haar man en Shah Rukh geen vrienden zijn.

“Dat jij een hechte band deelt met iemand, betekent niet dat je partner diezelfde hechte band ook deelt.” Dat zegt Kajol.

“Dat twee mensen geen vrienden zijn betekent niet gelijk dat ze vijanden zijn. Ze hebben elkaar onlangs in Bulgarije ontmoet en samen wat tijd doorgebracht. Maar ze zien elkaar ook bij mij thuis. Zij gaan niet samen naar feestjes of klikken selfies, maar dit betekent niet dat ze elkaar haten. Er is absoluut geen sprake van ongemak, maar er is ook geen sprake van een hechte vriendschap. Maar daar is niets mis mee”, voegt ze toe.

“Ja, Shah Rukh Khan is een goede vriend van mij en ik ben er heel duidelijk in dat mijn vrienden mijn vrienden zijn. Ik zal Ajay nooit opleggen of een vriendschap laten forceren. Dit doet hij ook niet. Je moet je partner die ruimte kunnen geven.”

“Er zullen mensen zijn waar Ajay een goede band mee deelt, maar dat betekent niet automatisch dat ik dat ook heb. Maar dit betekent ook niet dat wij vijanden zijn.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.