Ramcharan Teja in film met Salman Khan?

ramc2.jphDe Zuid-Indiase acteur Ramcharan Teja maakte in 2013 zijn Bollywood debuut met de film Zanjeer, de remake van de gelijknamige film uit 1973, waarin hij te zien was naast Priyanka Chopra. De film maakte echter geen indruk en Ramcharan verdween van de Bollywoodradar. Tot nu…

De acteur zou zijn zinnen weer hebben gezet op een Bollywoodfilm en is druk in gesprek met filmmakers voor een tweede kans. Recent sprak hij met Salman Khan over zijn carrière en de 49-jarige acteur had een goede tip voor hem.

Salman zou de 30-jarige acteur hebben geadviseerd geen solo-project te tekenen. Met een multi-starrer zou hij meer kans hebben om naamsbekendheid binnen Bollywood te verwerven. En het lijkt erop dat Ramcharan nu een prachtig aanbod heeft gekregen.

De acteur zou nu in gesprek zijn met een filmmaker voor een film waarin hij de hoofdrol speelt samen met Salman Khan. Volgens de laatste berichten gaat de film volgend jaar, na de opnames van Salman Khan’s Sultan, van start.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.