Het personage Prem staat voor integriteit

Salman-Khan-2012-1Bollywood acteur Salman Khan, die drie maal eerder de rol van Prem vertoonde in een Sooraj Barjatya film, vertolkt opnieuw het larger-than-life personage op het witte doek. Volgens Salman is Prem Ratan Dhan Payo een van zijn beste en grootste films ooit.

“Ik weet niet wat het eindresultaat zal zijn, maar voor mij is dit de beste film tot nog toe in mijn carrière. De film gaat uiteraard om familie…als je geen gezin hebt dan wil je na het bekijken van deze film absoluut beginnen aan een gezinnetje. Heb je problemen binnen de familiekringen, dan wil je deze na het zien van de film direct oplossen. Alles is liefde.”

“Het personage van Prem staat voor integriteit en leert mannen hoe ze vrouwen moeten respecteren en liefhebben. Dit zal hen veel gelukkiger maken”, voegt hij toe.

De Bollywood film Prem Ratan Dhan Payo draait nu wereldwijd in de bioscopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.