Salman Khan over zijn verloving met Lulia Vantur

SalmanLuliaOnlangs doken er geruchten op dat Bollywood acteur Salman Khan verloofd zou zijn met de Russische actrice en presentatrice Lulia Vantur. De geruchten zouden zijn opgedoken in haar geboortedorp toen ze daar, na haar terugkomst uit India, werd gespot met een ring om haar vinger.

Arpita Khan, zusje van Salman Khan, verkondigde op Twitter dat Salman niet verloofd is. Nu reageert ook Salman op de geruchten.

“Ik hoor en lees wat er allemaal over mij wordt gezegd en geschreven en het meeste is niet waar. Het juiste antwoord op de vraag is dat ik onverschillig ben. Deze kleine dingen raken mij niet eens, maar ze raken mijn ouders. En dat stoort mij.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.