Shahid Kapoor distantieert zich van Shandaar

ShahidKapoor2015Het is geen geheim dat de Bollywood film Shandaar op een grote flop is uitgedraaid. Dit is een scenario dat niet eens door de hoofden van de cast en crew speelden. Een tsunami van slechte recensies en publiek reacties zorgde voor een sterke daling in het eerste weekend.

Nu neemt Bollywood acteur Shahid Kapoor afstand van de film. Volgens een vriend was Shahid vanaf het begin af aan al sceptisch over de film.

“Hij was nooit overtuigd van het script. Hij heeft de film getekend vanwege producent Madhu Mantena. Die twee zijn goede vrienden. En hij besloot de film te doen ondanks het feit dat hij niet geloofde in het verhaal.”

“Shandaar is niet de commerciële hit geworden waar Shahid op hoopte, maar het heeft tevens de reputatie van zijn vader Pankaj Kapoor verpest. Pankaj kiest zijn projecten voorzichtig uit. Dat vind hij nog het ergste van alles.”

Misschien is het beter om afstand te nemen van het project dan iemand de schuld te geven, toch?

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.