Bollywood acteur Shahid Kapoor over zijn vrouw

shahid-mira-selfieDrie maanden geleden stapte Bollywood acteur Shahid Kapoor in het huwelijksbootje met Mira Rajput. Shahid ontmoette de 21-jarige dame tijdens een religieuze bijeenkomst. Mira is niet afkomstig uit de filmindustrie en dat is een van de punten die haar juist zo aantrekkelijk maakte. Dat zegt Shahid in een recent interview.

“Ik vind het geweldig dat ik thuis kom en een normaal persoon mij groet en over normale dingen kan praten. Ze is niet geïnteresseerd in wat er in de industrie gebeurd. Ze bespreekt veel liever lunch en diner plannen. Ze zorgt ervoor dat ik een beter mens wil worden. En dat laat zien dat ze een goed persoon is.”

De acteur ziet het huwelijk als een band voor het leven en geeft toe zich veel verantwoordelijker te voelen. “Vanaf nu zal ik beter moeten nadenken over mijn beslissingen. Ik kan geen impulsieve beslissingen meer nemen. Zelfs wanneer ik teken voor een film. Wanneer het fout gaat, heeft dit niet langer alleen maar invloed op mij, maar ook op mijn huis en mijn vrouw.”

Uiteraard werd hem ook gevraagd of er al wordt nagedacht over een gezin. “We zijn pas drie maanden getrouwd. Daar is nog genoeg tijd voor. Dat is iets voor later.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.