“Problemen deel van mijn karma”

Salman-zwaaitBollywood acteur Salman Khan, die met Diwali weer opnieuw te zien is in zijn meest geliefde personage van Prem in de Bollywood film Prem Ratan Dhan Payo, zegt dat de problemen in zijn privé-leven geen invloed hebben op de manier waarop hij zijn films benaderd.

“Ik heb altijd moeilijke periodes in mijn leven meegemaakt, maar deze hebben nooit invloed gehad op mijn werk.”

“Steeds wanneer ik in een moeilijke periode zit, doen mijn films het steeds beter en mijn werk maakt gigantische sprongen. Laat mijn privé-leven geen belemmering vormen voor de release van mijn film waar we met zijn allen zo hard aan hebben gewerkt”, voegt hij toe.

Op 6 mei van dit jaar werd Salman schuldig bevonden aan de hit-and-run incident uit 2002 en veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf. Hij kwam echter op borgtocht vrij. Hoe de zaak verder wordt afgehandeld is onbekend.

De 49-jarige acteur zegt dat hij door zal gaan en zal blijven vechten. “Dit is een deel van mijn karma.”

Prem Ratan Dhan Payo, met in de hoofdrollen Salman Khan, Sonam Kapoor, Anupam Kher, Swara Bhaskar en Neil Nitin Mukesh, staat gepland voor een release op 12 november.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.