Sooraj Pancholi spreekt over Jiah Khan

SoorajPancholiHet is alweer twee jaar geleden dat de Bollywood actrice Jiah Khan zelfmoord pleegde. Nu acteur Sooraj Pancholi, die destijds haar vriendje was, zijn grote debuut maakt met de film Hero wordt hij bestookt met vragen over zijn kant van het verhaal.

De familie Panchili koos er echter voor om hier niets over te zeggen, maar het was zijn mentor Salman Khan die hem ervan overtuigde om hier open over te spreken. Volgens Salman kan de stilte namelijk verkeerd geïnterpreteerd worden en dat zorgt alleen maar voor negatieve publiciteit. Daarom besloot Sooraj een paar vragen te beantwoorden.

De jonge acteur ging niet in op de vraag of hij schuldig is of niet. “Ik zal hier niet pleiten dat ik onschuldig ben of een bekentenis afleggen of iets dergelijks. Nafiesa zal altijd een plek in mijn hart hebben. Als ik iets verkeerds heb gedaan, dan kan niets mij redden. Maar als ik onschuldig ben dan kan niets mij tegenhouden.”

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.