Athiya Shetty wilde altijd al acteren

atiya1Bollywood actrice Athiya Shetty, die met de film Hero haar grote debuut maakt, wilde altijd al acteren.
Ze wist alleen nooit hoe ze dit aan haar vader, Suniel Shetty, moest vertellen want ze was bang voor zijn reactie. Uiteindelijk gooide ze haar droom eruit op het meest onverwachte moment.

“Ik wilde al vanaf jongs af aan acteren. Het is altijd een passie en een droom van mij geweest. Mijn vader kwam hier echter pas veel later achter. Ik deed namelijk alles in mijn kamer, van dansen tot aan acteren van scenes voor de spiegel.”

“Op een bepaald moment waren we van plan om scholen te bekijken in Amerika, maar toen we op de luchthaven stonden werd ik boos en mijn vader snapte niet waarom. Hij vroeg mij wat er aan de hand was en voor ik het wist was ik aan het huilen en vertelde ik hem dat ik wilde acteren. Hij reageerde verbaasd en vroeg waarom ik dan zo moest huilen. En ik zei dat ik niet wist wat hij ervan zou vinden.”

In tegenstelling tot wat Athiya dacht reageerde haar vader positief op het nieuws. “Hij heeft mij de hele weg gesteund en was altijd positief. Hij leerde mij om hard te werken en te genieten van mijn werk. Mijn vader heeft mij wat tips meegegeven, maar hij weet dat ik dingen liever zelf ontdek. Als ik vragen heb kan ik altijd bij hem terecht.”

“Ik heb van mijn hobby mijn werk mogen maken en hopelijk blijft het mijn werk na 11 september.”

Hero is geregisseerd door Nikhil Advani en is een remake van de gelijknamige hit uit 1983.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.