Bollywood actrice Kareena Kapoor wil nog geen kinderen

Kareena SaifBollywood actrice Kareena Kapoor Khan is nu al ruim zeven jaar zeer gelukkig met Bollywood acteur Saif Ali Khan. Ze zijn samen het voorbeeld van een perfect koppel.

Al sinds hun huwelijk in 2012 vraagt iedereen zich af wanneer het stel aan kinderen gaat beginnen. Saif heeft al twee kinderen uit zijn eerste huwelijk en Kareena verlangt wel naar het moederschap, maar niet op dit moment.

“Voorlopig zijn er geen plannen voor kinderen en daar ben ik heel duidelijk over. Natuurlijk wil ik moeder zijn, maar niet voor de komende twee tot drie jaar. Het moederschap staat op dit moment niet bovenaan mijn prioriteitenlijstje.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.