Bollywood film Bajrangi Bhaijaan breekt alle records

Bajrangi BhaijaanDe Bollywood film Bajrangi Bhaijaan heeft alle records van dit jaar en vorig jaar verbroken. De film heeft in haar openingsweekend al meer dan 100 crores opgebracht.

De film heeft veel kunnen profiteren van het Eid-weekend. Salman Khan heeft zelfs het record van Aamir Khan’s PK verbroken en daarmee is Bajrangi Bhaijaan de grootste blockbuster van het jaar, waarbij het tevens de films Tanu Weds Manu en ABCD 2 overtreft.

De film, met in de hoofrollen Salman Khan, Kareena Kapoor en Nawazuddin Siddiqui, is geregisseerd door Kabir Khan. Bajrangi Bhaijaan vertelt het verhaal ver een meisje dat de weg naar huis niet meer weet. Pavan Kumar, gespeeld door Salman, maakt het zijn missie om het meisje weer veilig naar huis te brengen.

De lat ligt hoog voor elke andere film, maar met Diwali kan dit record weleens worden verbroken door Salman Khan zelf. Dan staat namelijk de release van zijn volgende film gepland: Prem Ratan Dhan Payo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.