Ook Eid 2016 geboekt voor Salman Khan

salman-bodyguard-sequelHet lijkt wel een traditie. Ieder jaar behoort de Eid release van een Bollywood film toe aan Salman Khan. Dit jaar verschijnt de film Bajrangi Bhaijaan met Eid en nu is ook het nieuws al bekend dat Eid 2016 aan hem toebehoort.

Na een succesvolle samenwerking met Yash Raj Films aan de film Ek Tha Tiger heeft Aditya Chopra Salman opnieuw weten te strikken voor een van hun producties. Salman zal te zien zijn in de rol van de worstelaar Sultan. Wie de vrouwelijke hoofdrol in de film zal spelen in nog onbekend.

Sultan wordt geschreven en geregisseerd door Ali Abbas Zafar. De opnames gaan in november van start.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.