Shahid Kapoor vervangt Madhuri Dixit

shahid-madhuriBollywood actrice Madhuri Dixit zal niet langer deel uit maken als jurylid van de reality show Jhalak Dikhla Jaa. De actrice bevestigt het nieuws in een interview.

De 48-jarige actrice gaat zich concentreren op andere projecten voor dezelfde tv-zender. “Ik ben nu al drie jaar jurylid voor het programma en heb besloten om een pauze in te lassen en mij te richten op andere leuke projecten. Ik kom weer snel terug met misschien wel iets heel spannends. Ik wens het team van Jhalak het allerbeste en hoop dat ze er ook dit seizoen weer iets spectaculairs van maken.”

Haar vervanging is niemand minder dan Shahid Kapoor. De acteur, die tevens zeer bekend staat om zijn danskwaliteiten, zal een enorm bedrag ontvangen voor zijn aanwezigheid als jurylid. Hij zit er echter niet in zijn eentje.

Volgens de laatste geruchten voegt of choreograaf Ganesh Hegde of actrice en danseres Lauren Gottlieb bij het team als vierde jurylid. Mocht Lauren het niet worden dan bestaat de jury dit seizoen alleen maar uit mannen: Remo D’Souza, Karan Johar, Shahid Kapoor en Ganesh Hegde.

We zullen het zien!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.