Ook Ranbir Kapoor ontkent nu huwelijksplannen

ranbir-kapoor-pictureHet leek er even op dat Bollywood acteurs Ranbir Kapoor en Katrina Kaif iets makkelijker over hun relatie begonnen te spreken, maar nu lijken ze beide opnieuw in de ontkenningsfase te zijn gevallen.

Ranbir zei van de week dat het stel plannen heeft om volgend jaar in het huwelijksbootje te stappen. Al vrij snel daarna ontkende de woordvoerder van Katrina dat het nieuws niet waar is. En nu ontkent ook Ranbir Kapoor dat er plannen zijn.

“Ja, ik ben verliefd, maar er zijn nog geen plannen om te trouwen. Er doen zoveel geruchten de ronde over mijn huwelijk…dat ik volgend jaar ga trouwen. Er zijn nog geen plannen. Ik heb het nog veel te druk met mijn werk.”

Zijn ontkenning komt slechts enkele dagen nadat hij werd geciteerd door een vooraanstaand Indiaas dagblad.

1 REACTIE

  1. Ranbir and Katrina zijn beiden hoeren, ze gebruiken hun relatie als reclame voor hun films. Binnenkort komt zijn film uit en hij is nul al bezig om geruchten te verspreiden en daarna weer te ontkennen. Ik walg me van die twee mensen, hoe goedkoper kan je nog zij?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.