Shraddha Kapoor had een oogje op Varun Dhawan

Shraddha VarunShraddha Kapoor en Varun Dhawan zijn binnenkort samen te zien in de Bollywooddansfilm ABCD 2. In de film wordt het stel uiteraard verliefd op elkaar, maar Shraddha onthult dat zij al jaren geleden een oogje op Varun had.

Shraddha’s vader Shakti Kapoor en Varun’s vader David Dhawan hebben in de verleden vaak samengewerkt. En tijdens de opnames gingen de kinderen vaak mee. En toen Shradda acht jaar was gebeurde er het volgende.

“We waren in Amerika en tijdens de opnames van een romantisch nummer in een prachtige bergachtige omgeving barstte ik in lachen uit. Ik herinnerde mij ineens een moment toen ik de liefde verklaarde aan Varun.”

“Ik was pas acht, maar ik had een oogje op Varun. Dus ik dacht dat moet ik hem vertellen. Ik dacht dat het een leuk idee zou zijn als ik I Love You achterstevoren zou zeggen. Dus ik zei tegen Varun: Luister goed want ik ga een zin achterstevoren zeggen. Toen zei ik: You…Love…I…Ik denk dat het iets te ingewikkeld was voor de kleine jongen om te begrijpen want hij gaf me een strenge look en schudde nee. Daarna is hij weggelopen. Sindsdien moeten we er alleen maar om lachen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.