Bollywoodacteur Salman Khan opnieuw in de problemen

kicksalmankhan1Er is nog altijd geen uitspraak in de hit-and-run zaak van Bollywoodacteur Salman Khan, maar de acteur schijnt zichzelf alweer in de nesten te hebben gewerkt. Een nieuwe zaak dient zich aan.

Er is een aanklacht ingediend tegen de Dabangg ster. Hij zou op 4 november de heer Ravindra Dwivedi hebben uitgescholden en mishandeld terwijl hij aan boord van een vliegtuig zat. In de aanklacht wordt vermeld dat Salman zijn bodyguards de opdracht gaf om enkele documenten, die in het bezit waren van Ravindra, mee te nemen. “Salman gaf zijn bodyguards de instructie om belangrijke documenten die betrekking hadden op de dood van politieke leider Gopinath Munde uit mijn handen te grijpen.”

Een rechtbank in Andheri zei dat de politie een procesverbaal dient op te maken waar de acteur wordt aangeklaagd voor mishandeling, belediging met intentie tot schending van de vrede, criminele intimidatie en diefstal.

“De luchthavenpolitie wordt opgedragen de zaak te onderzoeken en dienen hun rapport zo snel mogelijk in te leveren. ”

Dwivedi is blij met het onderzoek en zei dat de luchthavenpolitie in eerste instantie weigerde een procesverbaal op te maken en de zaak te onderzoeken toen hij hen hiervoor benaderde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.