Trailer van de Bollywoodfilm Ishqedarriyaan

Schermafbeelding 2015-04-09 om 14.57.13Het is tijd om onvoorwaardelijke liefde te ervaren. Dat is het thema van de film Ishqedarriyaan.

De film heeft in de hoofdrollen Mahaakshay Chakraborty (Mimoh) en Evelyn Sharma. We zien Mahaakshay in een geheel nieuwe rol. Hij speelt Aagam, een multi-miljonaire die hals over kop verliefd wordt op Loveleen. Zij is echter al verliefd op iemand anders en wanneer Aagam haar vraagt wat zij het liefst zou willen, noemt zij de naam van haar geliefde. Aagam besluit zijn eigen droom te laten varen om die van haar werkelijkheid te maken. Hier begint de reis op zoek naar ware liefde…

Ishqedarriyaan is geregisseerd door V. K. Prakash en staat gepland voor een release op 15 mei.

Bekijk de trailer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.