Bollywood film ‘My name is Khan’ vanavond op RTL 8

MNIKRTL 8 zendt vanavond de Bollywood film ‘My name is Khan’ uit. Deze film uit 2010 met onder andere Shah Rukh Khan en Kajol en geregisseerd door Karan Johar is om 20.30u te zien.

In ‘My name is Khan’ speelt Shah Rukh Khan Rizvan Khan, een respectabele moslim uit India die lijdt aan het syndroom van Asperger. Hij verhuist naar San Francisco en valt onvoorwaardelijk voor de mooie Mandira. Zij is een alleenstaande moeder en droomt van succes. Ze trouwen en Mandira en haar zoontje Sameer nemen Khans naam aan. Na 11 september 2001 verandert de sfeer in de VS en wordt er anders naar de familie Khan gekeken. Het noodlot slaat toe en drijft Rizvan en Mandira uit elkaar.

Rizvan Khan is een respectabele moslim uit India en lijdt aan het syndroom van Asperger. Hij verhuist naar San Francisco en valt voor de mooie Mandira. Het noodlot slaat toe en drijft Rizvan en Mandira uit elkaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.