Gaat Bollywoodacteur Shahid Kapoor toch niet trouwen?

Shahid kapoorHet nieuws dat Shahid Kapoor eind dit jaar in het huwelijksbootje stapt kwam begin deze week als een verrassing. In januari zou hij zich hebben verloofd met de 23-jarige Mira Rajput. Het nieuws verspreidde zich als een hete vuur, maar volgens een vriendin van Mira is het helemaal niet waar.

De derdejaars student Engelse literatuur zou alle geruchten hebben ontkend. Naar verluidt is ze helemaal niet aan het daten of verloofd met de acteur. “Shahid is een vriend van de familie en zo kennen we elkaar.”

Shahid heeft de geruchten noch bevestigd noch ontkend…we wachten het af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.