Alia Bhatt vindt zichzelf geen ‘ster’

Alia01Alia Bhatt geeft de ene na de andere hit en blijft ons met iedere film verrassen. Door de media wordt ze nu al bestempeld als een ster. Ook Vader Mahesh Bhatt en zus Pooja Bhatt delen deze mening, maar zelf is ze het er niet mee eens.

“Eerlijk gezegd ben ik van mening dat het ‘sterrendom’ gepaard gaat met een oeuvre. Ik heb niet het gevoel dat iemand van de jonge generatie zich een ster kan noemen…tenminste ik voel mij nog geen ster. Ik heb maar vier films gedaan.”

“Ik denk niet dat ik dat stadium al heb bereikt. Sterrendom gaat gepaard met consistente kwaliteit en dat is precies waar ik naar streef. Ik ben zeker gelukkig met de vier hits, maar ik heb echt nog een lange weg te gaan”, aldus de 21-jarige.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.