“Ik heb genoten van de samenwerkingen met SRK”

Saif-Ali-Khan-1Recent zei Saif Ali Khan in een interview dat hij liever niet met Shah Rukh Khan in een film zou willen verschijnen. De reden hierachter zou zijn dat hij geen grote rol zou kunnen bemachtigen die evenveel screentijd oplevert als SRK.

“Acteurs zijn gierig en willen de hoofdrol. Het heeft lang geduurd voordat ik van tweede hoofdrol naar de hoofdrol ging. Ik wil niet terug.”

Zijn reden werd uit context gehaald door de media en Saif moest zich nader verklaren om zich uit deze controverse te halen. “Bullshit! Zo bedoelde ik het niet. Ik heb zeer genoten van mijn samenwerkingen met SRK… of het nu gaat om Kal Ho Naa Ho of het presenteren van de Filmfare Awards, De Temptations Tour, de commercials. Hij is een geweldig persoon. Hij is een van de weinige die ik had uitgenodigd op mijn huwelijk. Ik kijk naar hem op en hij heeft mij zeer goed beinvloed.”

“Wat ik bedoelde was dat ik geen samenwerking met hem zie tenzij ik een zeer interessante rol heb. De meeste films die hij doet draaien om zijn personage en gelijk heeft ie!”

Saif voegt toe dat SRK’s bijdrage aan de Indiase cinema van onschatbare waarde is. “Ik ben zeer geraakt door deze manier van berichtgeving. Ik heb ongelooflijk veel respect voor SRK. Ik heb met hem samengewerkt en ik weet dat zijn bijdrage van onschatbare waarde is.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.