Ileana kiest projecten met zorg uit

Ileana-Ze is een ster binnen de Zuid-Indiase filmindustrie, maar werd in Bollywood geprezen voor haar werk in Barfi! Alle lof die ze destijds ontving, moet ze waarmaken en daarom is ze bijzonder voorzichtig geworden wanneer het aankomt op het kiezen van de juiste projecten.

“Ik ben erg kieskeurig. Na 16 films te hebben gedaan in Zuid-India heb je de neiging kieskeuriger te worden, vooral omdat je het even rustiger aan wil doen door een stap terug te nemen. Maar ik moet voorzichtig zijn met de keuzes die ik maak, want ik wil mezelf niet belachelijk maken”, aldus Ileana D’Cruz.

“Ik wil geen films doen die mij zullen frustreren. Ik wil een film doen waar ik ook kan genieten van het proces…zoals Main Tera Hero. Ik begon op mijn 18e met acteren en ik ben nu 28 dus dat is een lange tijd. Ik wil het nu rustig aan doen en ieder project moet iets speciaals hebben”, voegt ze eraan toe.

Op dit moment is de actrice bezig met de promotie van Happy Ending, waarin ze te zien is naast Saif Ali Khan, Govinda, Kalki Koechlin en Ranvir Shorey. Happy Ending staat gepland voor een release op 21 november.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.