Parineeti neemt een verdiende break

parineeti Chopra2De film Kill Dil verscheen gisteren wereldwijd in de bioscopen. Parineeti Chopra, die een van de hoofdrollen vertolkt, vindt dat het tijd is voor een korte pauze voor ze zich weer op haar werk stort.

“Ik las even een break in. De komende 9 tot 10 maanden zal je mij niet op het witte doek zien,” zegt de actrice.

Parineeti, die momenteel wordt beschouwd als een van de meest getalenteerde jonge actrices, geeft toe dat ze scripts doorneemt. Ze neemt echter pas een beslissing na de reacties op Kill Dil.

“Misschien dat ik binnenkort iets teken, maar ik wil eerst de reacties van het publiek afwachten op mijn rol in Kill Dil. Dit geeft mij wellicht een idee over wat voor soort film ik moet tekenen.”

Ondertussen is de actrice druk bezig met haar vakantieplannen. “Ik neem een vakantie van twee weken met mijn beste vrienden uit Karachi en Dubai.” En waar gaat ze dan wel niet naar toe? “Ik zou graag naar Karachi gaan, maar dat doe ik niet. En ik ga ook niet naar Dubai. Ik ben daar zo vaak geweest dat ik iedere hoek wel heb gezien. Dus, nee dank je. We ontmoeten elkaar op een andere bestemming.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.