Katrina Kaif: “Ik kies scripts op gevoel”

katrina kaifKatrina Kaif zegt dat ze niet nadenkt over de cast of het script van een film. Haar beslissing of ze wel of niet een contract ondertekent wordt beïnvloed door haar denkproces op dat moment.

“Ik bereken geen kansen wanneer ik scripts krijg. Op het moment dat ik ja zeg moet ik gewoon duidelijk in mijn hoofd hebben dat dit iets is wat ik op dat moment wil doen.”

“Toen ik tekende voor Dhoom:3 zat ik in mijn auto en luisterde ik naar een liedje. Op dat moment dacht ik: ik wil iets anders doen met de liedjes die ik doe en mijn danskwaliteiten. Dhoom:3 gaf mij de mogelijkheid om dat te doen.”

Op de vraag of ze invloed heeft op de cast (die vaak uit supersterren bestaat) zegt ze dat de cast afhankelijk is van het script. “Ik denk niet dat iemand mij benaderd met een vooraf vastgestelde cast. Van de laatste vijf films had ik er twee getekend nog voordat de mannelijke hoofdrollen waren vastgelegd. Als het een goed script is dan is het bijna zeker dat er een bekende acteur wordt benaderd.”

“Maar mijn volgende film is Fitoor. Toen ik had getekend was de mannelijke hoofdrolspeler nog niet bekend. Later hebben ze Aditya Roy Kapoor gevraagd. Ik heb de beslissing van de regisseur niet in twijfel getrokken. Het is zijn visie en dat is waar ik op afga. Toen ik New York deed was Neil Nitin Mukesh ook maar een film oud. Ook ten tijde van Mere Brother Ki Dulhan waren Imran Khan en Ali Zafar ook nog nieuw.”

“Ik werk niet alleen met supersterren, maar ook met nieuwe mensen hoor”, voegt ze toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.