Acteurs roddelen meer dan actrices

Shraddha-KapoorShraddha Kapoor is van mening dat actrices minder vaak roddelen en in catfights verwikkeld zijn. Volgens haar zijn de mannen in Bollywood erger.

“Weinig acteurs durven hun mannelijke collega’s een compliment te geven. Dat doen de dames wel. Ik vraag me af waarom de dames altijd tegenover elkaar worden gezet als competitie? En waarom wordt er gezegd dat meisjes zoveel roddelen? De heren roddelen meer dan de dames.”

“Alleen omdat er een term bestaat zoals catfight wordt het al snel in verband gebracht met meisjes. Maar eigenlijk zijn de jongens nog veel erger, maar zij doen het stiekem. De acteurs roddelen meer dan de actrices en ze zijn ook nog nieuwsgieriger. Het verschil is dat zij het goed verbergen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.