“Negativiteit rond Nargis is onbegrijpelijk”

Kick Nargis-Teaser“Ik snap die negativiteit rondom Nargis als persoon en actrice niet”, antwoord Salman Khan wanneer hij wordt gevraagd naar de samenwerking met de actrice voor het itemnummer Yaar Naa Miley.

Salman Khan, die bekend staat vanwege het promoten van nieuwkomers, gaf Nargis de kans om te schitteren in een itemnummer. Hij snapt niet waarom iedereen zo negatief spreekt over deze mooie meid.

“Ik ben blij dat Nargis het nummer heeft gedaan. Het ziet er allemaal uitzonderlijk goed uit. Ik vind haar geweldig, haar energie is geweldig en ik ben ervan overtuigd dat haar carrière hier veel voordeel van zal hebben”, aldus Salman.

“Ik weet niet waarom er altijd zo negatief wordt gesproken over Nargis. Het is een prachtige meid, een uitstekende danseres en een geweldig persoon om mee samen te werken. Ze heeft overigens een geweldig gevoel voor humor”, voegt hij toe.

In de film werkt Salman tevens voor het eerst samen met Jacqueline Fernandez. De acteur ziet veel overeenkomsten tussen beide dames.

“Beide dames zijn zeer spontaan en relaxed. Ze zijn echt een ‘girl-next-door’ type. Jacqueline kreeg deze film vanwege haar werk en iedereen verdient een tweede kans. Jacqueline was de beste keuze. We zijn haar dan ook zeer dankbaar dat ze ja heeft gezegd.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.