Honey Singh benaderd voor Singham Returns

honey-singh-mainYo Yo Honey Singh heeft het rappen populair gemaakt binnen Bollywood. De rapper liet het publiek swingen op nummers als Angreji Beat en Lungi dance. Ook zijn nummers Blue Eyes en Brown Rang waren grote hits.

Honey Singh werkte samen met grote namen als Amitabh Bachchan, Shah Rukh Khan en Akshay Kumar en het lijkt erop dat deze getalenteerde jongen nu als een soort van back-up plan wordt gezien voor de promotie van films. Regisseur Rohit Shetty heeft Honey Singh namelijk benaderd voor een nummer ter promotie van de film Singham Returns.

Honey Singh heeft positief gereageerd en kan niet wachten om te beginnen. De video ziet Ajay Devgn in de hoofdrol.

Singham Returns staat gepland voor een release op 15 augustus 2014.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.