Alia: “Vergelijk mij niet met Shraddha”

alia bhatt 3Na haar zangdebuut in Highway, nam Alia Bhatt onlangs opnieuw plaats achter de microfoon voor de unplugged versie van het nummer Samjhawan van haar film Humpty Sharma Ki Dulhaniya.

Toen de actrice werd gevraagd wie een betere zangeres is, zij of Shraddha Kapoor, antwoordde zij dat men niet moest vergelijken.

“Ik weet niet wie een betere zangeres is. Technisch gezien heb ik mijn zangdebuut gemaakt voor Shraddha. Ik heb eerder gezongen en nu zing ik weer, maar vergelijk mij niet met haar. Je vergelijkt toch ook geen verschillende muziekgenres met elkaar?”

Haar tegenspeler Varun Dhawan voegde toe dat beide nummers totaal verschillend zijn. “Shraddha heeft het geweldig gedaan, maar Samjhawan is heel anders dan Galliyan.”

Wie vind jij een betere zangeres: Alia Bhatt of Shraddha Kapoor?

1 REACTIE

  1. loool sorry hoor maar de freshiesss in Bollywood zijn echt losers, vergelijk de films maar met vroeger nu kun je niets eens Bollywood films met je familie bekijken, ze proberen Hollywood vet na te doen met alles. Er zit tegenwoordig meer zoen en naakt scènes in dan dat je het verhaal van de film begrijpt! En tegenwoordig is ieder actrice of acteur zanger of zangeres??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.