Eerste trailer van Haider

HaiderShahid-apr19De eerste trailer van Shahid Kapoor’s nieuwe film Haider is uit! De film is een bewerking van William Shakespeare’s ‘Hamlet’.

Bekijk de trailer!

Haider vertelt het verhaal van een jonge man die, na het nieuws over de verdwijning van zijn vader, terug naar huis keert. Eenmaal thuis, ontdekt hij dat veiligheidstroepen zijn vader hebben opgepakt voor het herbergen van militanten. Daarnaast komt hij tot de ontdekking dat zijn moeder een relatie heeft met zijn oom.

Er ontstaat een moeilijke periode voor moeder en zoon die moeite hebben om de dood van echtgenoot en vader te verwerken. Kort daar na komt Haider erachter dat zijn oom verantwoordelijk is voor de gruwelijke moord op zijn vader. Wat volgt is een wraakactie.

Haider, met in de hoofdrollen Shahid Kapoor, Shraddha Kapoor, Kay Kay Menon, Tabu en Irrfan is geregisseerd door Vishal Bharadwaj en geproduceerd in samenwerking met UTV Motion Pictures. De film staat gepland voor een release op 2 oktober 2014.

1 REACTIE

  1. Ziet er goed uit. Shahid lijkt echt veell op zn vader, zijn acteren en de manier..
    hoop voor hem dat het een Hit word.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.