Sushmita Sen: “Ik ga zeker trouwen”

sushmita-Voormalige schoonheidskoningin en actrice Sushmita Sen, moeder van twee geadopteerde meiden, wordt al jaren achtervolgt met de vraag wanneer zij in het huwelijksbootje stapt. De actrice zegt dat er een dag komt dat ze gaat trouwen en dat het een prachtige ceremonie zal zijn.

De 38-jarige, die eerder een relatie had met Randeep Hooda en Mudassar Aziz, gelooft niet in de sociale normen. “Ik denk niet dat ik de menigte achterna moet lopen. Onze maatschappij heeft een soort systeem ontwikkeld waarbij je op je 18e moet zijn afgestudeerd en op de 22e in paniek moet raken omdat je nog niet getrouwd bent en op je 27e je eerste kind moet hebben. Daar geloof ik niet in.”

“Ieder mens is anders. Ik weet zeker dat er een dag komt dat ik zal trouwen en het zal een mooie bruiloft worden”, aldus Sushmita Sen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.