Alia Bhatt in film met Tiger Shroff?

Alia-and-Tiger-Alia Bhatt is een van de nieuwkomers die met haar tweede film wist te bewijzen dat ze haar carriere als actrice serieus neemt.

Na de intense film Highway gaf ze een prachtige performance als Ananya in 2 States en dat maakt haar een van de meest gevraagde nieuwkomers van dit moment. En na het succes van Heropanti, lijkt het er op dat producent Sajid Nadiadwala haar graag wil casten voor zijn volgende productie met in de hoofdrol Tiger Shroff.

Op dit moment is Sajid druk met de opnames van Kick, maar er staat een romantische komedie op de planning. De producent is zeer onder de indruk van zowel Tiger als Alia en ziet ze graag samen in deze film.

“Na een indrukwekkende prestatie in Highway en 2 States, die beide ook door Sajid werden geproduceerd, hoopt hij een hattrick te scoren met Alia. Hij is van mening dat Tiger en Alia een mooi stel maken en is ervan overtuigd dat Tiger met zijn tweede film een compleet andere kant van zichzelf kan laten zien”, aldus een medewerker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.