Gaat Priyanka zingen voor Bollywoodfilms?

priyanka-chopraPriyanka Chopra is drukker dan ooit. De actrice is druk bezig met de opnames van de biopic over het leven van bokser Mary Kom en daarnaast kwam recent haar nieuwste single You Can’t Make Me Love You, een cover van de klassieker uit 1991.

Nu Shraddha Kapoor en Parineeti Chopra allebei hebben gezongen voor hun eigen films en zeggen geinspireerd te zijn door Priyanka Chopra rest de vraag wanneer zij eindelijk gaat zingen voor haar eigen film.

Eerder vertelde Priyanka dat het uitgesloten was dat zij in de nabije toekomst zou zingen voor een film. De reden was een bepaalde clausule in haar contract bij Universal. Het contract lijkt versoepeld, want de actrice geeft nu een total ander antwoord op de vraag: “We werken aan iets. Ik kan geen details onthullen, maar je hoort het binnenkort.”

De 31-jarige actrice is blij dat andere actrice ervoor kiezen om naast hun acteercarriere ook te gaan zingen. “Ik ben ervan overtuigd dat vrouwen alles kunnen. Het gaat allemaal om het grijpen van kansen en ik ben blij dat actrice nu meerdere mogelijkheden zien.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.