Zoon Sanjay Dutt maakt debuut in film

sanjay-dutt-wifeShahraan, de driejarige zoon van acteur Sanjay Dutt, maakt binnenkort zijn acteerdebuut in zijn vader’s productie getiteld Hasmukh Pigal Gaya.

Shahraan maakt deel uit van het nummer Kisi Ki Muskuraton Par Ho Nisar, welke oorspronkelijk afkomstig is uit de Raj Kapoor klassieker Anari.

Choreograaf Ahmed Khan: “Het lied weerspiegelt de wisselende stemmingen van Mumbai. In een van de scenes zien we een moeder een man wegduwen uit de buurt van de kinderwagen van haar baby. Voor die scene had ik een kleine baby nodig en gelukkig stemde Maayata in met het idee om Shahraan deze scene te laten doen.”

Sanjay Dutt zag recent de eerste beelden van de film en hij was aangenaam verrast met het resultaat.

Hasmukh Pigal Gaya biedt een eigenzinnige kijk op het leven van het personage Hasmukh terwijl hij vecht tegen de extreme hitte van Mumbai gedurende een periode van acht uur.

2 REACTIES

  1. WOW dats geweldig. Omdat het de xoon can sanjay dutt is. Wordt dit zoo groot gemaakt. Serious what maakt her uit. Er zijn 1000den kinderen die een rol doen. Ik heb niemand erover horen praten. Omg dit is gewoon sad. In deze website worden erge domme dingen geschreven. Bollywood moet over goede filmen gaan. Niet over de actors prive leven. Er zijn belangrijke dingen op deze wereld
    Anyway

  2. Pari Jan, moest je ff uitstomen? Mensen gebruiken hun vaders naam om hun film te promoten. Ze doen alles om winst te maken. Sanjay Dutt zit nu in de cell, hij kan zijn zoon niet promoten. Wat al pijnlijk genoeg voor zijn kindje is. Want een jongen wilt liever dat zijn vader hem helpt om een man te worden. Thuis zijn ze het liefst bij hun moeder, buiten bij vader.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.