Manoj Bajpayee gaat presenteren

manojbajpayeeproducerbigManoj Bajpayee, die bekend staat om de manier waarop hij zijn negatieve rollen neerzet, is binnenkort te zien als presentator van een tv-programma waarin het leven van gangster wordt besproken.

Het programma Encouter is een reeks van 35 waargebeurde verhalen over het leven van gangsters als Manya Surve en Maya Dolas en vele anderen.

Manoj heeft al drie afleveringen gepresenteerd en zegt dat hij het nogal intrigerend vindt. Hij zegt dat het programma een poging doet dieper in te gaan op het leven van deze gangsters…een zoektocht naar het ‘waarom’. “Waarom zij hun familie achterlaten onder erbarmelijke omstandigheden vanwege hun illegale handeltjes. Daarnaast wordt ook gekeken naar de rol van de politie en hoe de ‘encounters’ de samenleving hebben verbeterd.

Encounter gaat binnenkort van start.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.