Shahid: “Hrithik is de beste danser in Bollywood”

Shahid-kapoorShahid Kapoor kan niet wachten om te vertrekken naar Florida, waar hij samen met Farhan Akhtar die jaar de IIFA Awards zal presenteren. Maar er is nog een reden. Hij kijkt uit naar het optreden van niemand minder dan Hrithik Roshan.

“Ik kan niet wachten om Hrithik Roshan op het podium te zien. Hij is de beste danser in Bollywood. Ik herinner mij dat ik Koi Mil Gaya zag en ik voelde mij waardeloos.”

Shahid en Farhan presenteerden samen in 2012 de IIFA Awards in Singapore. “Het was geweldig om dat met Farhan te doen.Ik ben ontzettend blij dat wij opnieuw zijn gevraagd om de IIFA Awards te mogen presenteren. Het kost veel moeite om zo’n evenement neer te zetten. Ik en blij dat ik hier deel van uit mag maken.”

Het IIFA-weekend vind plaats van 23 april tot 26 april in Florida.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.