Actrice Rhea Chakraborty gefrustreerd van gedrag Indiase mannen

rheaActrice Rhea Chakraborty werd buiten haar gebouw betast door een onbekende man. De actrice heeft aangifte gedaan en maakte het incident bekend via Twitter.

“Mumbai is zo onveilig, het is eng .. Ik raak absoluut gefrustreerd met de mannen in dit land .. het hoge woord is eruit, het is belachelijk.”

Ze onthulde meer details. “Ik ben zojuist betast door een man die er zelf zeer verzorgd uitzag en dat ook nog eens op klaarlichte dag terwijl de beveiliging van mijn gebouw aan het chillen was. Een meisje kan dus blijkbaar haar eigen gebouw niet meer binnenlopen rond een uur of 17:00. Waar is die verdomde garantie dat je veilig bent?”

De actrice is bekend met martial arts en gaf de man een stevige trap. Hij wist helaas te ontsnappen, maar het hele incident staat vast op video en de politie heeft een onderzoek ingesteld.

3 REACTIES

  1. Ik walg van indiase mannen, ze staren op straat alsof ze een naakt meisje gezien hebben. Ze zijn zo laag opgevoed

  2. daarom moeten vrouwen nikab aantrekken, zo zien die vuile mannen die lekkere vrouwen niet. Ik opgegrooid in nederland wil best ook die lekkere vrouwen lekker betasten. maar daar raak ik niet opgewonden ervan, dat is bier drinken zonder alcohol en verkrachten gaat mij veels te ver. maar dames vooral in india zijn strak gekleed en veel make up,als die make up eruit is, wil je ze niet eens zoenen.klein groep in india is al gauw 10 miljoen mensen van 1 miljard mensen ziek, seksits.
    Dan moet je als slim vrouw voorkomen dat je wordt aangrand, zo je kleding styl aanpassen, en niet veel make up opdoen. veel make up en schaars kleding, dan denken die kleine groep, dat je een hoe rtje bent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.