Is Vidya Balan toch zwanger?

3

vidya-balan-630Vidya Balan mag haar zwangerschap in Kahaani hebben gefaked, maar volgens de laatste berichten verwacht de actrice nu in werkelijkheid een bezoekje van de ooievaar.

Wanneer wordt gelet op haar kleding zien we dat Vidya de laatste tijd wijdere kleding draagt. Dat gecombineerd met het feit dat zij twee films aan zich voorbij laat gaan, Sujoy Ghosh’s Durga Rani Singh en Mohit Suri ‘s Hamari Adhuri Kahaani, zet de Indiase media aan het denken… vooral omdat de actrice een zeer goede band heeft met Sujoy .

Sinds Vidya een tijdje geleden werd gespot bij een ziekenhuis ging het gerucht al snel dat de actrice zwanger zou zijn. Echter, tijdens de promotionele activiteiten van Shaadi Ke Side Effects ontkende ze dit. “Ik ben niet zwanger. Daarvoor zou ik mijn man moeten ontmoeten en die zie ik niet zo vaak.”

De laatste zwangerschap die geheim werd gehouden was die van Aishwarya Rai Bachchan, die hierdoor in de problemen kwam met filmmaker Madhur Bhandarkar die haar had getekend voor Heroine en waar ze ook al opnames voor hadden gemaakt. Dit werd haar niet in dank afgenomen. Vidya lijkt het slimmer aan te pakken door nu al films te weigeren.

Een zwangerschap kun je niet lang verbergen. Dus mocht het waar zijn dan zien we dat binnenkort vanzelf.

3 REACTIES

  1. Ja waarom maken die mensen zich druk. Als zij zwanger is dan
    laat ze dat wel weten wanneer het haar uitkomt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.