Nargis Fakhri geeft voorkeur aan Hollywood

nargis-fakhri-wallpaper04Nargis Fakhri heeft besloten om de remake van de film Shaukeen niet te doen. De actrice heeft namelijk getekend voor een Hollywoodfilm. Het nieuws komt minder dan een maand voordat de opnames van Shaukeen van start gaan.

Murad Khetani, de co-producer van Shaukeen: “Nargis had getekend voor de film, maar ineens kregen wij een telefoontje vanuit Londen of wij het schema enigszins konden aanpassen zodat zij een Hollywoodproject kon doen. Zij hadden haar nodig van 20 april tot 27 april. Daar hadden wij niets op tegen, maar vervolgens komt er twee dagen later weer een telefoontje met het nieuws dat ze haar nog drie tot vier dagen nodig hebben. De film was vertraagd.”

De producent zei dat het onmogelijk was om voor onbepaalde tijd te wachten op de actrice. “Dit is oneerlijk tegenover acteurs als Akshay Kumar, Anupam Kher, Annu Kapoor en Piyush Mishra.”

De actrice wil er het volgende over kwijt. “Ik kon niet verwachten dat zij op mij zouden wachten. Het is hartverscheurend, maar ik moest uit het project stappen. Ik wilde heel graag met dit team werken en vooral de regisseur Abhishek Sharma. De band met het team en de film blijft. Ik wens hen het allerbeste voor de film.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.