Ranbir en Katrina: wel of niet bij elkaar?

katrina-ranbirDe relatiestatus van Ranbir Kapoor en Katrina Kaif houdt de gemoederen bezig. Zijn ze nu wel of niet bij elkaar? En wat is er gebeurd na die grote ruzie eerder dit jaar die ervoor zorgde dat het uit ging?

Als Katrina een Facebookaccount zou hebben dan zou haar status lezen: het is ingewikkeld. En sinds het begin van 2014 is dat eigenlijk ook wel een beetje waar, weet een bron te vertellen.

Net als elk koppel ruziën zij ook, maar dit keer was het behoorlijk serieus. Daarna probeerde Ranbir het weer goed te maken, maar er volgde nog een ruzie. Echter, de relatie is nog niet voorgoed voorbij.

Ranbir en Katrina hebben besloten om een tijdje, apart van elkaar, rustig na te denken. Ze hebben nog wel contact en goede vrienden van hen proberen te helpen om hun problemen uit de weg te werken.

Het probleem waar het stel tegenaan loopt is dat Katrina gekwetst is, omdat Ranbir zich niet zou willen binden. Hoewel er van haar kant nog geen sprake is van een huwelijk zou ze graag zien dat zij alle aandacht krijgt. Op dit moment geeft hij andere meisjes ook nog steeds aandacht wanneer deze interesse in hem tonen.

Ranbir en Katrina beginnen later dit jaar samen aan een film en ze kunnen zich niet veroorloven om lang te ruziën, want dat kan invloed hebben om hun werkrelatie.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.