“Teleurgesteld over focus op bikini-scene”

Sonam-Kapoor-BewakoofiyaanDe regisseur van de film Bewakoofiyaan, Nupur Asthana, is teleurgesteld dat de focus van de media rond haar aankomende film zich beperkt tot actrice Sonam Kapoor en haar bikini-scene.

Sonam is voor het eerst in een bikini te zien en dit is het gesprek van de dag. Ongeveer twee jaar geleden zei de actrice dat ze pas een bikini zou dragen wanneer ze er zeker van zou zijn dat ze het perfecte lichaam er voor heeft.

“Het is werkelijk teleurstellend dat mensen het alleen hebben over de bikini-scene, terwijl er zoveel meer in de promo te zien is. Ik ben ervan overtuigd dat mensen de relevantie van die scene zullen begrijpen zodra ze de film bekijken”, aldus Nupur.

Ze verduidelijkt dat de bikini-scene en de zoen-scenes er niet in zijn verwerkt om mee te scoren. “Het is normaal dat stelletjes zoenen en dat je een bikini draagt wanneer je met vrienden op vakantie gaat. We laten een echte meid zien en geen supermodel. De scene duurt nauwelijks een paar seconden.”

Bewakoofiyaan is geproduceerd door Yash Raj Films en staat gepland voor een release op 14 maart.

4 REACTIES

  1. “Ze verduidelijkt dat de bikini-scene en de zoen-scenes er niet in zijn verwerkt om mee te scoren”.

    Jaja het zal allemaal wel! Ik geloof er niks van. Die Promo had toch over een andere scene kunnen gaan? Seks sells dat is het motto voor vele Bollywood regisseurs/producers tegenwoordig. Ze zullen het allemaal ontkennen, maar toch is het wel zo. Kijk maar hoe die h**r Sunny Leone op handen wordt gedragen daar! Echt triest gewoon! En dan zijn er nog steeds mensen die beweren dat een kus-scene NOT-Done is in Bollywood! hahahahahah oh please!!!

  2. Dat ze zoiets doen, vind ik niet erg. Maar die sukkel moet dan niet zeggen dat hij/zij teleurgesteld is. Zo verdienen ze legaal geld net als hoeren.

  3. voor geld wil je alles doen maar hou toch beetje recept tegenwoordig kunnen wij geen bollywood flim bijna met een gezin kijken en dat is triest ook dit kan in vele landen niet waar vroeger bollywood hit was , bollywood kijk alleen naar Amerika en West Europa

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.